TAGRENOVERING

Vi har over 30 års erfaringen inden for tagrenovering og udskiftning til nyt tag. Dette betyder, at vi kan løse de opgaver der end måtte være når der skal vælges et nyt tag eller det gamle tag skal have et tag tjek..

Ingen boliger er ens. Og ingen boligejere har præcis de samme behov og ønsker. Derfor tager vi altid udgangspunkt i, hvad du gerne vil forbedre ved din bolig. Vi rådgiver og hjælper dig hele vejen og sørger for, at renoveringen sker på en energirigtig måde. Så er du sikker på at fremtidssikre din bolig og få en månedlig besparelse på energiregningen.

Ligeledes har vi stor erfaring med tag, der har fået stormskader, vandskader eller lignende!  Vi kan udbedre taget med udskiftning af enkelte tagsten og udskiftning af hele tagkonstruktionen, alt efter hvad behovet er og skadens evt. størrelse.

Typen af tagpladerne eller tagsten du vælger afhænger af, hvad du ønsker og hvilket stilmæssigt udtryk huset har eller skal have. Vi rådgiver, så du bliver opmærksom på de fordele og ulemper, der end måtte være ved de forskellige løsninger. Vi udfører alt inden for tagernovering Fyn, så skal du have et nyt tag i Odensen, så er det os du skal ringe til.

Beslutningen om et nyt tag har også stor betydning for resten af husets levetid, da du med den rette tagløsning vil kunne forhøje husets værdi ved salg samt spare på udgifterne til vedligeholdelse af huset.

Når du skal have nyt tag, er det derfor yderst vigtigt at vælge de rigtige materialer af god kvalitet og søge professionel rådgivning hos eksperter.

Forskellige produkt typer: Teglsten – Betontagsten – Tagpap – Eternitplader – Ståltag – Skifertag – Naturskifer

Vi arbejder på hele Fyn, da vi har beliggenhed i Odense. Se under referencer tag her er et lille udpluk af nyere projekter.

04 07 13 4